Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

Definitii si Termeni

Fivetoon® si Fivetoon Branding® – este marca inregistrata a FIVETOON BRANDING SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8793/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37725830.

Prestator

FIVETOON BRANDING SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 273, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8793/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37725830.

Beneficiar

Persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda prin acest Site, sau prin amazon@fivetoon.com.

Client

Persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si/sau SERVICII, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre FIVETOON BRANDING SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FIVETOON BRANDING SRL si acesta.

Utilizator

Orice persoana fizica care acceseaza acest Site, care, prin finalizarea procesului de achizitionare serviciii, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site

Domeniul www.fivetoon.com si subdomeniile acestuia.

Comanda

Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Beneficiar prin care Beneficiarul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii

Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Beneficiarului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie

Actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Prestator.

Contract

Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator si Beneficiar, fara prezenta fizica simultana a Prestatorului si a Beneficiarului.

Continut

Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;continutul oricarui e-mail trimis Beneficiarului de catre Prestator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestatorului, Beneficiarului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Prestator intr-o anumita perioada;informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;date referitoare la Prestator, sau alte date privilegiate ale acestuia.Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare

Formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns

Informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document

Prezentele Termene si Conditii.

Newsletter

Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Prestator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Prestatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie

Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre FIVETOON BRANDING, Beneficiarului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Beneficiar sau prin Tranzactii Electronice Banacare si Non-Bancare, indiferent de modalitatea de livrare.

Cesionarea si subcontractarea

Prestatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, nefiind necesar acordul Beneficiarului. Prestatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Beneficiar pentru toate obligatiile contractuale.Dreptul la proprietate intelectuala si industriala5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Fivetoon Branding SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).5.2. Beneficiarului sau Utilizatorului acestui Site nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de FIVETOON BRANDING SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FIVETOON BRANDING SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Fivetoon Branding.5.3. Orice Continut la care Clientul/Beneficiarul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Fivetoon Branding SRL. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Fivetoon Branding SRL cu referire la acel Continut.

Politica de vanzare Online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Beneficiar.Pentru motive justificate FIVETOON BRANDING SRL. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Beneficiarului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Beneficiarului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel FIVETOON BRANDING SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Beneficiarul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Fivetoon Branding, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.3.2. Comunicarea cu Prestatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Prestatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, FIVETOON BRANDING SRL. isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Beneficiarilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.3.4. FIVETOON BRANDING SRL. poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care FIVETOON BRANDING SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in euro si nu includ T.V.A..3.6. In cazul platilor online Prestatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Beneficiar, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de EUR. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Beneficiarul.3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Prestatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Beneficiarul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Prestatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.2.2. Notificarea primita de catre Beneficiar, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.2.3. Pentru motive justificate, Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Beneficiarul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Prestatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.2.4. Contractul se considera incheiat intre Prestator si Beneficiar in momentul primirii de catre Beneficiar de la Prestator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de realizare a Comenzii.2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Prestator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia.

Comanda

6.1. Clientul/Beneficiarul poate efectua Comenzi pe Site, prin accesarea butoanelor de tip CALL TO ACTION de pe Site, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate ulterior.6.2. Prin finalizarea Comenzii Beneficiarul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.6.3. Prin finalizarea Comenzii, Beneficiarul consimte ca Prestatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Prestator, in orice situatie in care este necesara contactarea Beneficiarului.6.4. Prestatorul poate anula Comanda efectuata de catre Beneficiar, in urma unei notificari prealabile adresate Beneficiarului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Beneficiarului, a tranzactiei, in cazul platii online;6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Fivetoon Branding SRL, in cazul platii online;6.4.3. datele furnizate de catre Client/Beneficiar, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;6.5. Beneficiarul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,6.6. In cazul in care Beneficiarul decide sa se retraga din Contract, acesta va contacta online Prestatorul in termen de 14 zile de la plata serviciilor pe adresa de email: amazon@fivetoon.com.6.7. In cazul in care Clientul/Beneficiarul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul sau serviciul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Prestatorul va rambursa suma in maxim 50 (cincizeci) zile de la data informarii Prestatorului de catre Beneficiar asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;6.7.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.6.8. Prestatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor si/sau serviciilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Beneficiar, nu poate fi livrat de catre Prestator, acesta din urma va informa Clientul/Beneficiarul asupra acestui fapt si va returna in contul Beneficiarului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 50 (cincizeci) zile de la data la care Prestatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Beneficiarul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.6.9.1 Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.

Confidentialitate

8.1. Fivetoon Branding SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Beneficiar/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Prestatorului.8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Prestatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Prestatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. 

BUNURI/SERVICII pentru care nu se asigura dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Prestator;7.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Prestatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Beneficiar sau personalizate în mod clar.